مدیرعامل شرکت پویش پژوهان از حضور فعال این شرکت در یازدهمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل ریلی خبر داد و تاکید کرد: امسال در این نمایشگاه، دو محصول دانش بنیان و یک فرایند نوآورانه را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده و از آنها رونمایی خواهیم کرد.
محمدحسین پیروزی، مدیرعامل گروه صنعتی پویش پژوهان (FPSCO) در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری ریل نیوز، با بیان اینکه این شرکت در یازدهمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی حضوری فعال خواهد داشت، اظهار کرد: با توجه به اینکه امسال این شرکت تعمیر و نگهداری لکوموتیوهای زیمنس را به عهده گرفته و شروع کرده است، این تغییر و تحولات و دستاوردها در نمایشگاه در معرض دید عموم قرار داده خواهد شد.
پیروزی با بیان اینکه این شرکت تاکنون در تمامی نمایشگاههای حملونقل ریلی که در کشور برپا شده شرکت کرده است، خاطرنشان کرد: در کنار حضور در نمایشگاههای ریلی، ما همواره در پروژههای جدید که در راستای ارتقای این صنعت با مجموعه دانش بنیان انجام میشود، آماده میکنیم و در نمایشگاههای کارآفرین عرضه مینمائیم.
مدیرعامل شرکت پویش پژوهان عنوان کرد: امسال در یازدهمین نمایشگاه حمل و نقل ریلی، دو محصول و یک فرایند را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده و از آنها رونمایی خواهیم کرد.
افتتاح بلوکه موتور لکوموتیو GM تولید داخل در یازدهمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی
وی اظهار کرد: نخستین محصول ما، تولید بلوکه موتور لکوموتیوهای GM مدل ۶۴۵ است. این موتورها عمر بالایی در ناوگان لکوموتیوها دارند و همچنین در سایر صنایع نیز، مورد استفاده واقع میشوند.
پیروزی تاکید کرد: اکنون این نوع از موتورها در دنیا به تعداد زیاد در حال کار هستند و ما نیز برای ساخت بلوکه این نوع از موتورها ورود پیدا کردیم؛ چون تامین آن برای کشورمان مقدور نبوده است.
مدیرعامل شرکت پویش پژوهان با اشاره به آمریکایی بودن این نوع از موتورها و اینکه تامین آنها از خارج کشور به دلیل وجود تحریمها امکان پذیر نبوده است، تصریح کرد: از ۵ سال گذشته ما اقدام به مهندسی معکوس جهت تولید این نوع از بلوکهها کردیم.
وی تاکید کرد: امسال توانستیم نخستین محصول را آماده کنیم که این محصول در نمایشگاه افتتاح شده و بعد از نمایشگاه تبدیل به موتور خواهند شد.
رونمایی از محصول دانشبنیان LCS ساخت پویش پژوهان در حضور مقامات کشوری
پیروزی از ساخت محصول دانشبنیان LCS به روش مهندسی معکوس از سوی این شرکت برای نخستین بار در کشور خبر داد و عنوان کرد: این محصول در حوزه سیستم کنترل لکوموتیوها به کار میرود و با توجه به اینکه هدایت لکوموتیوها را از حالت مونولوگ و دستی به وضعیت دیجیتال و پیشرفته ارتقا میدهد، در حال حاضر در اکثر کشورهای جهان، مشابه آن مورد استفاده واقع میشود.
مدیرعامل شرکت پویش پژوهان اظهار کرد: در گذشته، تعدادی از لکوموتیوهای کشورمان از سوی یک شرکت کانادایی به همین روش تبدیل به دیجیتال شده بودند که متاسفانه به دلیل تحریم و محدودیتهای ایجاد شده، این موضوع متوقف ماند.
وی با اشاره به تلاش گروه مهندسی و پژوهش این شرکت در تولید دانش بنیان این محصول (LCS)، خاطرنشان کرد: اکنون نمونهای از این محصول بر روی یکی از لکوموتیوها نصب شده است و بیش از ۲ ماه عملکرد خودش را نشان داده و مورد رضایت کارفرما نیز قرار گرفته است.
معرفی فرآیند جوش لیزر میللنگ موتور لکوموتیو برای نخستینبار در کشور
پیروزی تصریح کرد: سومین موضوعی که در نمایشگاه حمل و نقل ریلی به آن میپردازیم، معرفی توانمندی شرکت پویش پژوهان در بازسازی میللنگهای موتور لکوموتیو به روش لیزر است.
مدیرعامل شرکت پویش پژوهان عنوان کرد: جوش لیزر اقدامی نوآورانه است که بیش از سه سال است که بر روی آن مشغول به کار هستیم. این پروژه تحقیقاتی را با همکاری مرکز تحقیقاتی لیزر انجام دادیم که در نهایت توانستیم، نخستین محصول را آماده و برای رونمایی و معرفی، به نمایشگاه برسانیم.
وی تاکید کرد: بعد از نمایشگاه، تست گرم را انجام خواهیم داد و پیشبینی ما این است که با توجه به انبوه میللنگهای از رده خارج، این میللنگهای بازسازی شده جوابگوی نیاز کشورمان باشند.
پیروزی با اشاره به قیمت و ارزش میللنگ در موتور و اینکه حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد قیمت از یک موتور را شامل میشود، اظهار کرد: چنانچه بازسازیها با موفقیت انجام شوند، امکان کاهش هزینههای تعمیر و نگهداری موتور لکوموتیوها فراهم میشود.
در پایان، مدیرعامل شرکت پویش پژوهان با بیان اینکه انجام چنین پروژههای پژوهشی و تولید داخل چنین محصولاتی، نیاز به پایمردی و پیگیری مستمر دارند، خاطرنشان کرد: مسئولان راهآهن تا آنجایی که امکان داشته به ما کمک کردهاند و ما نیز امیدواریم که بتوانیم همچنان پروژههای بهتری ارایه کنیم، به طوری که در آینده نزدیک، ساخت موتورهای مشابه را نیز داشته باشیم.