مدیر حملونقل شرکت میتالورژی ایند کمیستری پرودکت پارس، از اعلام آمادگی این شرکت به سرمایهگذاری مجدد در صنعت حمل و نقل ریلی در صورت دریافت تسهیلات از محل وصول ماده ۱۲ خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری ریل نیوز، علیرضا خراسانی، مدیر حملونقل شرکت میتالورژی ایند کمیستری پرودکت پارس، با بیان اینکه این شرکت با واردات تدریجی ۶۱۲ دستگاه واگن باری از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در صنعت حمل و نقل ریلی ایران آغاز کرده است، اظهار داشت: قرار بر این بود که این تعداد ۱۰۰۰ دستگاه واگن باری باشد؛ اما به دلیل ممنوعیت واردات واگن از خارج، دیگر امکان افزایش ناوگان برای ما وجود نداشت.
وی واردات این تعداد واگن از روسیه را با مجوز از راهآهن جمهوری اسلامی ایران قبل از سال ۱۳۹۵ دانست و عنوان کرد: این واگنها همگی باری بوده و از شرکت اورال واگن روسیه خریداری و وارد کشور شدهاند.
مدیر حملونقل شرکت میتالورژی ایند کمیستری پرودکت پارس، با اشاره به اینکه عمده فعالیت این شرکت، حمل بارهای معادن گل گهر، چادرملو و … جهت کارخانه ذوبآهن، فولاد مبارکه و فولاد زرند است، خاطرنشان کرد: این واگنها همگی لبه بلند بوده و بیشتر در مناطق راهآهن اصفهان، یزد، کرمان و هرمزگان در حال سیر هستند.
خراسانی، با بیان اینکه شرکت میتالورژی ایند کمیستری پرودکت پارس، با مدیر عاملی آقای کابلاندی ایتکینوف، علاقمند به سرمایهگذاری در بخش صنعت حمل و نقل ریلی ایران است، تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در سال ۱۳۹۵ باعث علاقمندی جهت سرمایهگذاری این شرکت در صنعت ریلی ایران شده بود، مربوط به موضوع ماده ۱۲ است.
وی اظهار کرد: مطابق مفاد ماده ۱۲ مقرر بود که سرمایه شرکتهایی که در صنعت حمل و نقل ریلی اقدام به سرمایهگذاری میکنند از محل صرفه جویی در مصرف سوخت به سرمایهگذار بازگردد؛ اما با عدم اجرای این آئیننامه، عملا سرمایهگذار علاقهاش را به ادامه سرمایهگذاری در این صنعت از دست داد.
مدیر حملونقل شرکت میتالورژی ایند کمیستری پرودکت پارس، تاکید کرد: از سال ۹۷ نیز چندین نوبت مدارک و مستندات خود را به واحد مربوطه ارایه کردهایم؛ اما تاکنون اقدامی مثبت در به ثمر رسیدن این موضوع صورت نپذیرفته است. هر چند که به تازگی، مجددا مدارکی خواستند که همگی آنها را تقدیم کردهایم.
خراسانی خاطرنشان کرد: مدیران این شرکت اعلام کردهاند که در صورت دریافت تسهیلات مربوط به ماده ۱۲، این آمادگی را دارند که مجدد در صنعت حمل و نقل ریلی این مبالغ را سرمایهگذاری کنند.
به گفته وی، شرکت میتالورژی ایند کمیستری پرودکت پارس، هیچگونه بدهی به هیچ بانک داخلی را ندارد و تمامی تسهیلات دریافتی خود از محل ماده ۱۲ را به سرمایهگذاری در صنعت حمل و نقل ریلی اختصاص خواهد داد.