مدیرعامل شرکت حملونقل ترکیبی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، از آمادگی و برنامهریزی جهت افزایش ظرفیت ناوگان ریلی این شرکت خبر داد.
علیرضا ابراهیمیزاده، مدیرعامل شرکت حملونقل ترکیبی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری ریل نیوز، با بیان اینکه این شرکت در سال ۱۳۸۳ تاسیس شده است و از آغاز به کار، با استقبال صاحبان بار مواجه بوده است، تاکید کرد: از همان ابتدا، این نیاز در صاحبان بار وجود داشت که بار به صورت DOOR TO DOOR یعنی از مبدا تا مقصد، جابهجا شود که این نیاز از سوی این شرکت شناسایی و نسبت به رفع نیاز صاحبان بار، اقدامات لازم صورت پذیرفت.
وی افزود: در سال گذشته، طی قرادادی که با شرکت تولیدکننده داخلی واگن داشتیم، تعداد ۲۸۸ دستگاه واگن به این مجموعه افزوده شد و امسال نیز طی قراردادی که با شرکت تولیدکننده به امضا رسیده است، ۲۰۰ دستگاه واگن جدید به بخش حملونقل ریلی این شرکت اضافه خواهد شد.
ابراهیمیزاده، با بیان اینکه با توجه به نیاز کشور و ضرورت انتقال بار از جاده به ریل، از سوی این شرکت تصمیم جهت تقویت لجستیک ریلی گرفته شد، عنوان کرد: این شرکت به منظور توسعه ناوگان ریلی خود، در ابتدا اقدام به خرید ۷۳۲ دستگاه واگن مخزندار و ۴۰۷ دستگاه واگن لبه کوتاه و ۴۵ دستگاه واگن چند منظوره کرد.
مدیرعامل شرکت حملونقل ترکیبی کشتیرانی تصریح کرد: اخیرا نیز با توجه به شرایط خاص کشور و نیاز به توسعه حمل و نقل ریلی و همچنین نیاز شرکت به توسعه ناوگان ریلی خود، تصمیم گرفته شد که بخش لجستیک حمل و نقل ریلی گسترش یابد و در همین راستا در سال گذشته، طی قرادادی که با شرکت تولیدکننده داخلی واگن داشتیم، تعداد ۲۵۰ دستگاه واگن جدید به مجموعه خود اضافه کردیم.
کاپیتان ابراهیمیزاده خاطرنشان کرد: با توجه به تکمیل زنجیره تامین و نوسازی ناوگان کشتیرانی و همچنین حمایت از سازندگان داخلی و خوش قولی شرکتهای سازنده واگن معتبر ، امسال نیز قرارداد ساخت ۲۰۰ دستگاه واگن جدید را با یکی از شرکت معتبر داخلی که در مناقصه نیز برنده شد، به امضا رساندیم تا در این راستا، در حمایت از نیروی کار داخلی سهیم بوده باشیم.
وی همچنین از عملکرد مدیران محترم راهآهن جمهوری اسلامی ایران و حمایتهای ویژهای از فعالان این صنعت به عمل میآورند و موجبات ترغیب و امید در سرمایهگذاران ریلی را فراهم میکنند، قدردانی کرد.
مدیرعامل شرکت حملونقل ترکیبی کشتیرانی، افزود: با توجه به اینکه این شرکت در سال گذشته، ۴۹۰ هزار تن بار جابجا کرده است و با رشد ۱۷ درصدی در سال جاری به ۵۷۰ هزار تن حمل بار دست یافتیم، خواستار افزودن کشندهها به مجموعه شبکه حمل و نقل ریلی شد و افزود: با توجه به افزایش سرمایهگذاریها در این صنعت، اکنون میطلبد که زیربنای سیستم، برای سیر قطارها بیشتر شود تا شرکتها نیز بتوانند با زمان بندی مناسب و پرسرعت نسبت به جابهجایی بار و پاسخ به نیازهای مشتریان ریلی اقدام کنند.
گفتنی است؛ با توجه به اینکه هلدینگ کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در کریدورهای فعال کشور همانند: “شمال و جنوب ” و “شرق و غرب” نقش بسزایی دارد، این شرکت، با سرمایهگذاری کشتیرانی و حمایتهای ویژه مدیریت محترم ارشد هلدینگ کشتیرانی، به منظور متمرکز نمودن ارائه خدمات حمل و نقل گروه کشتیرانی به صاحبان کالا و در راستای تکمیل زنجیره تامین و توسعه حمل و نقل چند وجهی، نسبت به نوسازی و افزایش ناوگان اقدام کرد که خدمات مطلوبتری به صاحبان کالا ارائه نماید.
شایان ذکر است؛ این شرکت، به عنوان یکی از بزرگترین شرکتهای حمل و نقل چند منظوره لجستیکی، خدمات مورد نیاز مشتریان را با کیفیتی برتر سریع، ایمن، ارزان بصورت DOOR TO DOOR ارائه میکند.